fbpx
Take a fresh look at your lifestyle.

全新Lux 納米膠原蛋白

0 178

Jennifer3

擁有一把迷人閃耀秀髮,是不少女士一直渴求的夢想。但不同的頭髮問題,例如開叉、乾旱、枯黄、暗啞無光澤等,令頭髮難以打理,困擾着不少愛美的女士,使她們無法散發應有的耀眼光芒。試用過很多洗髮及護髮產品,問題仍然揮之不去,難以解決。

女士們都因為膠原蛋白對皮膚的好處而為之着狂。其實,妳可能不知道,髮絲中含有90-95%的蛋白質(Protein),較皮膚中所含的比例70-90%還要多。

為此,Lux特別為妳的髮絲帶來珍貴的納米膠原蛋白。

 

名人推介: 謝婷婷小姐 (Jennifer)

Jennifer:          「我地成日要出job,無論出席大小event或者係shooting,事前一定要做hairstyling。但如果秀髮本身有開叉、乾旱或暗啞問題,就點樣set都會唔靚。所以,要keep住一把閃耀柔滑既秀髮,選擇一隻適合自己既洗髮護髮系列好緊要。我用左Lux柔亮洗髮護髮系列後,頭髮好有光澤,好smooth,行show或者shooting 時set 唔同髮型都咁好睇,更加上鏡,好charm 好有自信。我會推介Lux柔亮洗髮護髮系列比家人及身邊的朋友。」