fbpx
Take a fresh look at your lifestyle.

寵物達人 Quancy Chan x BeautyTalk

0 182

由今天起 寵物達人 Quancy Chan 會於 BeautyTalk 分享  寵物 知識,如果你有  寵物 的問題,請 comment.

Quancy Chan

飼養 唐狗尾笑女 – 鮑美麗 [ Melibell ],性格怕醜,心大膽細,極度貪靚,心底善良! 一般唐狗擁有的美德,我都是完全沒有! 希望可以同大家分享我的生活點滴,讓多些朋友能了解和接納 [唐狗],其實 [唐狗]一樣可以作為家中的寵物 – Over Size Toy Dog!!!

cimg7444a

Profile : 鮑美麗 [Melibell] ,我是一隻多次被人遺棄的混種唐狗,現年六歲,家住西貢。我有個好錫我的媽媽,一個唔理我的家姐,有個好鍾意我的契媽,有個唔鐘意我的舅父,我性格獨特,完全沒有唐狗的一般美德………….我是誰?………..一睇我個樣就知啦……….唐狗尾笑女 ~ 鮑美麗。