fbpx
Take a fresh look at your lifestyle.

糖妹黃山怡 VS M Club 年輕丹丹陳瀅 「街頭大對決」與全城一同見證 Garnier 皇牌保濕精華

0 281

法國天然植物護膚品牌Garnier堅持以大自然為靈感源泉,致力精選天然活性成分並精心萃取。Garnier於2014年6月15日(星期日)假銅鑼灣鬧市舉行街頭宣傳活動。

unnamed (45)

Garnier皇牌產品Aqua Defense 冰河泉保濕精華推出以來,深受城中女生熱捧,更被嚴選為星級Bloggers最Buy的保濕精華,更榮獲YAHOO! 百萬人氣賞的保濕精華,難怪一直高踞保濕精華熱賣榜。是次活動,大會邀請到健康親民的品牌代言人兼人氣大熱的電視劇集《女人俱樂部》女主角之一糖妹(黃山怡),更邀請到同劇中釋演年輕版丹丹的演員Jeannie(陳瀅)一同現身鬧市,與全城一起見證全城見證星級至Buy保濕精華。

unnamed (46)

糖妹搞笑「宣戰」 與女生親密接觸會怕羞

活動甫開始,糖妹及Jeannie以一身劇中造型的少女校服現身,即時引來不少圍觀的市民,二人更向現場觀眾打招呼,非常親民。此外,大會更邀請糖妹及Jeannie與專業級美容Bloggers及市民一起測試皇牌精華的保濕、清爽度,體驗產品的保濕力兼清爽質地。糖妹先向Jeannie搞笑地「宣戰」,力撐Garnier皇牌精華勁保濕超清爽。糖妹即時自爆:「當時拍劇果陣,雖然同Jeannie係扮『死對頭』,但一off camera,我地個個都好friend。如果我知道要拍過夜,我仲會帶多兩樽精華,因為好多時拍劇都要等,我地都會乘機厚敷呢個保濕精華。」其後二人互相為對方搽上產品,糖妹更搞笑地說:「同女仔咁親密反而有D怕羞添。」水份測試及清爽度測試中,Garnier 皇牌保濕精華均得到最好的成績,可見它的皇牌保濕精華果真名副其實,難怪推出以來一直高踞保濕精華熱賣榜。

unnamed (47)

糖妹教路最要夏日DIY Facial

糖妹更現場分享她的夏日保濕心得:「其實我覺得唔理夏天定係冬天,女仔係要日日保濕架,不過我知好多女仔好怕夏天,但我就鐘意,因為我好鐘意天氣好,成個人都會好精神好有活力。如果係屋企太熱,我都會盡量唔開冷氣,有時怕熱嘅時候,我會預先放定一樽佢地嘅皇牌精華入雪櫃,跟住我就會拎出黎厚敷,有時仲會食埋雪糕,真係好爽架!」Jeannie笑指:「我地成日都話呀妹(糖妹)最識享受,成日教我地護膚品唔可以慳住用,如果唔係就無效。不過我自己都會用Garnier,因為價錢好親民,就算用多D都唔會肉赤,呢個保濕精華我都介紹左好多朋友用架!」現場糖妹、Jeannie與大眾一同體驗Garnier皇牌保濕精華,令炎熱的銅鑼灣鬧市再度升溫。

unnamed (48)